Eli Nipsulla on tänään synttärit! juhlinnat ja kakkujen syönti taitaa jäädä väliin, kun kaikki aika menee pentulaatikossa ja nukkuessa.

Nipsun "ylensyöttäminen" on onnistunut suhteellisen hyvin. Eilen illalla tapahtui ensimmäisen "kieltäytymiset" ruuasta. Kyllähän siihen noinkin ahneella koiralla meni melkien 4 päivää tajuta, ettei ihan kaikkea tarvi syödä mitä tarjotaan.. Kieli ulkona Eli nyt Nipsu syö silloin kun sillä on nälkä.

Nipsun pentuja on muuten vielä vapaana eli jos joku on kiinnostunut monipuolisesta harrastuskoirasta, niin täällä olisi tarjolla siihen sopivia yksilöitä! Sopivat lajiin kuin lajiin, se on jo todettu, mutta agility taitaa olla ainoa laji missä vauhti ei riitä huipulle! Hyvän harrastuskoiran airiksesta saa kyllä agilityynkin, se on testattu Nipsun kanssa.

Alla muutama kuva Nipsun astutusreissulta syyskuussa:

1258612839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perhepotretti (Nipsun ja Eetun tiedot löytyvät Sivusta)

Nipsu on juuri käynyt trimmauksessa. En tiedä mitä kyseisellä reissulla tapahtui, mutta siitä lähtien Nipsun oikea korva on melkein "jumiutunut" pystyyn. Nipsulla on aina ollut "ilmavat" korvat, mutta ei sentään tuollaiset! Sen huomasin, että korvasta "puuttui pala" kun se tuli takaisin kotiin. liekö sitten se millin puuttuva pala ollut se tekijä joka piti korvan alhaalla Silmänisku

 

1258612898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nipsun maailmaa myös järkytettiin yhteispyöräilyllä.

Meillä ei pyöräilyä koirien kanssa harrasteta. Siihen on hyvä syy, sillä juoksutettavia koiria on 3, Nipsu, Alf ja Max. Veikkaisin että pyörä ei ole kovin hyvin hallinnassa joten meillä tyydytään vaan normaaliin juoksulenkkeilyyn ja kävelyyn. Talvella myös hiihdetään.