Äkkiä se aika on vierähtänyt! Huomenna Zirkon suuntaa kohti Kuopiota..

Uusi vuosi meni hyvin. Jonkin verran pauketta kuului ja naapuri lähetti tieltä raketteja, mutta ei se pentuja haitannut. Ulkoasiat tuli hoidettua äänistä huolimatta! Rohkeita pikkuotuksia siis..

Viikonloppu onkin ollut yhtä vilskettä! Kaikki kaverit haluavat nähdä kaikki pennut viimeistä kertaa.. Pennut tykkäävät vieraista yli kaiken! Ja vieraiden sukista ja housun punteista..

Perjantaina pennut söivät ruokansa ekaa kertaa kuivana. Nappulat maistuivat huomattavasti paremmin.. Siitä lähtien onkin ollut kuivabaari tarjolla. Lisäksi pennut ovat maistelleet naudan mahaa, kalaa, piimä, raejuustoa, jauhelihaa, hirven luita, kuivattua naudan keuhkoa ym. Kaikki tuntuu menevän hyvin alas, välillä maha menee hieman sekaisin, mutta ripulilta ollaan onneksi vältytty!

Ensi viikko tulee olemaan haikeaa aikaa, pentuja lähtee melkein joka päivä. Otsan rypistys Mitenköhän sitä aika kuluukaan ilman tätä showta?

Herra Keltaisen oli alunperin tarkoitus jäädä meille kisakoiraksi, mutta nyt sillekin on löytynyt melko varmasti koti. Toisaalta onkin ihan fiksua ette meille tähän vaiheeseen jää koiranpentua, kun muutkin koirat ovat parhaassa iässä. Silti asia kuitenkin mietityttää, koska olen mieltynyt todella paljon Keltsin luonteeseen ja ominaisuuksiin.. Itku Keltsille oli jo annettu nimikin: Nasu, jatkaen koirieni nimiperinnettä "sarjakuvasankareina".. (Alf, Nipsu) Tarvii kuitenkin vaan toivoa, että kaikki pennut pääsevät hyvään kotiin!