Tarkoituksenani ei ollut ilmoittaa Nipsua vielä tokokokeeseen, koska en halunnut varasijalle. Maanantaina kuitenkin soitettiin ja kysyttiin tulenko kokeeseen, tilaa olisi. No pakkohan sitä oli suostua, kun kerran "kotoa asti haetaan". Nipsu sai paikan samalla lailla myös sunnuntain kokeeseen, joka sitten jätettiin käyttämättä.

Koe oli Kirstulassa nurmikentällä. Treenaaminen jäi viikolla vähiin eikä koe tunnelmaa parantanut yhtään edellisen illan firman synttärijuhlat (=ilmaisen viinan bileet). Sain kuitenkin raahattua itseni kentälle. Kim oli viikonlopun Popin kanssa MM-leirillä. Nipsu oli mielestäni kaikkea muuta kuin HYVÄ. Koira teki kuitenkin liikkeitä, mutta nenä ohjasi liikaa toimintaa. Yleisöstä sain kommenttia, että hyvältä näytti, mutta ei se hyvältä tuntunut.. Kokoajan sain "käskyttää "koiraa, että se edes jotenkin pysyi hallinassa.. Tässä kuitenkin tulosrivi..

Paikkamakuu 9 (haisteli jätettäessä)

seuraaminen 8 (liike oli ruudun jälkeen ja lähtö samaan suuntaan. Kun sanoin seuraa, niin koira singahti salamanlailla kohti ruutua. Siis ruutujahan kuuluu aina ottaa kaksi peräkkäin Silmänisku Toisella seuraa käskyllä sain kuitenkin koiran mukaani, mutta alku pilasi kokonaisuutta)

Istuminen seuraamisliikkeessä 10

luoksetulo 7 (vasta toisella käskyllä maahan, jäi kyynärät ylös!)

ruutu 10 

hyppynouto 9 (hidas)

metallinouto 0 (heitin kapulan, käskytin Nipsun hakemaan, niin neiti lähti sinne missä oli ollut edellisen liikkeen tunnarikapulat. Lopulta kun sain usean käskyn jälkeen Nipsun takaisin sivulla niin lähetin sen hakemaan kapulaa. Kyllähän se kapula sieltä tuli, mutta liike meni nollille)

tunnari 9 (puri kapulaa)

kauko-ohjaus 8 (liikkui hieman)

kokonaisvaikutus 8

Pisteitä 260p, 1-tulos ja 2. sija. Näin saatiin TK3 koulutustunnus.. Tyytyväinen olen Nipsuun siinä mielessä, että 4 koetta ja 3 ykköstulosta. Ja tässä viimeisessäkin kokeessa otettiin vielä yksi nolla-liike ja silti pisteemme riittivät.. Nyt kuitenkin on PAKKO alkaa treenaamaan EVL-liikkeitä.  Seuraavan kerran meidät näkee kokeessa varmaankin ensi kesänä..