Agilitykursseja ja yksityisopetusta

 

Agility on yksi hauskimmista ja vauhdikkaimmista koiraharrastuksista!

Se aktivoi koiraa, pitää koiran ja ohjaajan vetreänä ja ennen kaikkea parantaa heidän suhdettaan. Agilityn aloittamisessa ja harrastamisessa on tärkeää, että koira motivoidaan oikein ja, että suoritettavat esteet opetetaan koiralle alusta asti oikealla tavalla.

 

Agility alkeiskurssi: Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka eivät ole aikaisemmin harjoitelleet agilityä. Kurssilla opetellaan suorittamaan agilityesteitä oikein ja turvallisesti sekä perehdytään ohjaamisen perusteisiin.

Agility jatkokurssi: Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka ovat suorittaneet jo agilityn alkeiskurssin tai ovat tutustuneet agilityesteisiin jo aiemmin. Kurssilla jatketaan yksittäisten agilityesteiden harjoittelemista, tavoitteena opettaa koira suorittamaan esteet varmasti ja itsenäisesti. Lisäksi tehdään ohjausharjoituksia lyhyillä estekuvioilla

Agility kilpailemaan tähtäävät / 1-luokan koirakot: Kurssi on tarkoitettu lähes kilpailuvalmiille koirille ja koirille jotka kisaavat 1-luokassa. Kurssilla harjoitellaan erilaisia ohjaustekniikoita ja lisäksi tarvittaessa vahvistetaan vaikeampien esteiden, kuten pujottelun ja kontaktiesteiden, oikeaa suoritustapaa.

1302158998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kurssit alkavat toukokuussa, heti kun säät sallivat ulkona harjoittelun ja kun kurssit ovat täynnä. Kursseille otetaan 4-6 koirakkoa. Kurssit järjestetään Hämeenlinnassa, yksityiskentällä. Kurssien kesto 6 kertaa. Kursseja alkaa myös heinä-elokuussa.

Kysy myös yksityistunteja tai kerää porukka ja ottakaa valmennustunteja säännöllisesti!

Tiedustelut ja päivätoiveet mieluiten sähköpostilla: [email protected]

 

Kouluttajana: Kim Kurkinen puh. 050-5242580

Lisätietoja löytyy myös: http://www.lintulat.vuodatus.net/page/Agilitykoulutusta

Y-tunnus: 2243516-0