Tässä ollaan pitkin kesää ja syksyä mietitty, tehdäkö toiset pennut Nipsulla vaiko ei.. Nipsu (http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN20178/05&R=7) on kuitenkin sen verran "iäkäs", että hirveästi ei ole aikaa odotella. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisen pentueen jälkeläisnäyttöjä ei saada ennen mahdollista toista pentuetta.

Pentueen isäksi on kaavailtu HEITERER NORI VOM TREFFENWALD. Nuori (synt 2008) lupaava uros, jolla on tällä hetkellä suoritettuna AD, BH ja VPG1. Tietoja Norista: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI59336/09&R=

Jotta asia ei olisi näin yksinkertainen, niin molemmilta koirilta puuttuu voimassaolevat silmäpeilauslausunnot ja lisäksi Norilta puuttuu yhdistyksen vaatima näyttelytulos. Nipsulla on kuitenkin odotettavissa juoksu marraskuussa, joten saa nähdä käykö aika liian vähiin.. Ja tietenkin kaiken tämän lisäksi pitäisi vielä löytää pennuille ostajat Hymy Tästä yhdestelmästä on kuitenkin odotettavissa hieman erityyppisiä pentuja kuin edellisestä, sillä nyt olisi mielestäni luvassa vielä astetta aktiivisempia harrastuskoiria..

Mutta pohdinta jatkuu ja jos mahdollista pentuetta kohtaan olisi kiinnostusta, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä!!!!